filmlerini bulma imkanımız olabilir ama ya tvde gösterilen dizi niyetindeki filmleri? baştan sona seri yapabilir miyiz?? zor bi istek ama imkansız değil

bu arada avatarımda pek tatlı olmuş

Öncelikle cryptex niteliği taşıyan bu cümleni "filmlerini bulma imkanımız olabilir ama ya tvde gösterilen dizi niyetindeki filmleri? "çözmeye çalışıyorum ademcim

Şimdi tam olarak ne istiyosun; pokemon sinema filmlerini bulma imkanımız olabilir derken sanırım orda şöyle bi anlam var; sinema filmlerini bulmak kolay, zaten istediğim onlarda değil, "tvde gösterilen dizi niyetindeki filmler" bu da gerçekten ayrı bi türmüş demek ki onuda yeni öğrendik, zaten hep dizi niyetinde film izlemek istemişimdir ademcim

O yüzden sen sıkma canını dizi niyetinde film olsun, film niyetinde belgesel, hepsini buluruz kafanı yorma

Anyway, ben bi bakayımda linkleri atarım sana

mühim olan niyet sonrası gelir nasılsa

) ya hacı pokemon filmleri eyvallah. birde çizgi film serisi vardı onları diyorum ben sana. doğan görünümlü ıspanaklı çörek! al buyur burdan yak niyete bak

Buldum ademcim istediklerini birazdan linleri koyarım ok? Şuan evde değilim eve geçince halledecem hepsini.
diziyi mi

filmleri mi

sana zahmet öz dilimizde olsun

diziyi mi

filmleri mi

sana zahmet öz dilimizde olsun

ortaya karışık bişeler yapacam artık ademim, merak etme sen öz dilimizde olcak
bu arda ramazan ramazan senin avatar hiç çekilmiyor yaw
biliyorum bilerek yaptım zaten avatarı

valla karısık olmaz öz dilimizde olsun

filmi mi izleyek altyazıyı mı okuyalım yaw :S
tabi canım arşivimde bi baltazar bi onx tasosu yok varsa yolla