TANITIM:Çoğu kez,Windows XP gelen sıkıcı masaüstünden kurtulup daha değişik bir temaya sahip olmak isteriz.Ancak bunu ne yazık ki sistemimizi yavaşlatan harici tema eklentileri olmadan yapamıyoruz.Vista tarzında işletim sistemi de olsa verim almakta zorluk çekiyoruz.
İşte Vistamizer, tam bu durumda imdadımıza yetişiyor.Tema tarzında değil,orijinal dosyaları yedeklemek ve yerlerine XP uyumlu Vista görünümü dosyaları kopyalamak mantığıyla çalışan yazılan,gelişmiş çoklu dil desteği ve istenildiğinde hiçbir hata olmadan sistemden kaldırabilmesi özelliği ile,Windows Vista'ya geçmeden önce yeni görünüm özelliklerini denemek isteyen kullanıcılar için adeta kurtarıcı rolünü, üstlenen bir yazılımdır.
Vistamizer, türkçe bir arabirimle geliyor.Ayrıca diğer Vista görünüm yaması programları gibi dil tabanlı dosyalarla çalışmadığı için,türkçe işletim sistemlerinde bile rahatlıkla vista görünümünü sağlıyor. Yazılımın bu sürümü 400 civarında vista simgesi,medya eklentisi,arka planlar,simgeler ve resim dosyaları içeriyor.Eğer Sistem Geri Yükleme özelliğini kapatmadıysanız bir geri yükleme noktası oluşturabilir,ya da bu özellik kapalıysa bile programın gerçekten de kaliteli yedekleme seçeneği sayesinde,kaldırma işlemi sonunda eski ayarlarına geri döneceneğizden yükleme yapabiliyorsunuz.
PROGRAMIN GENEL ÖZELLİKLERİ
1)Çoklu dil desteği
2)Windows XP,2003 tabanlı işletim sistemlerini destekleme
3)Düzenlenecek dosyaları işletim sistemi yazılımlarını tek tek şeçebilme desteği
4)Üçüncü parti yazılımlar içinde Vista görünümü destekleri(internet explorer,messenger 7.5 gibi)
5)Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için,henüz yükleme ekranındayken otomatik olarak sistem uyumluluğu taraması özelliği
6)Kaldırma işlemi dahilinde orijinal dosyaları tamamen geri getirebilme desteği
7)Windows güncellemelerini,gerek yedeklenmiş orijinal dosyalara,gerekse de değiştirilmiş Vistamizer dosyalarına başarıyla bütünleştirebilme desteği
8)ISO şeklinde kurma seçeneği vardır,ben onu kullanıcılara önermiyorum.
UYARILAR:
Öncelikle kurulum sırasında antivirüs programınızı kapatmanızı öneriyorum.Çünkü program sistem dosyalarını değiştirdğinden antivirüs programları engelliyor.Ayrıca kurulumda,donanımıza göre özellik seçin.Sidebar(vistadaki yan durum çubuğu)sistemi oldukça fazla yoruyor.

PROGRAMIN BOYUTU:21 MB
DİL:TÜRKÇE

Vistamizer 2.00 Türkçe - Linkler Görebilmek için 10 sn. Ayırarak Sitemize Kayit Olabilirsiniz.